Movie in slow motion when using local media

Get help with any PeriPedal issues you may be experiencing.

Movie in slow motion when using local media

Postby Hebla » Sun Aug 16, 2015 9:41 am

Hi

My movies are moving in slow motion or with a sligth lag when using local media. I use the sufferfest videos, making it hard to follow it workouts, since the sound and programmed watts are moving at normal speed. So it's just the visible stuff. Also, the timer on the movie is moving at the correct pace, so when I want to sync the movie with the workout again I just sett it back in the same place as it is(move it back and fourth, to the same time in the timeline), and it will continue from the correct place in the movie. It's very very annoying. I run it on a i7, 16 GB ram computer with a good video card etc, so it really should have no problems with this. I have version 2.4.7 for windows 8, but I'm running windows 10. I think I have had the same problem in windows 8, but then I) thought it was the power program that was just programmed inaccurately.
Hebla
 
Posts: 1
Joined: Sat Aug 15, 2015 8:49 pm

Re: Movie in slow motion when using local media

Postby atilley » Fri Jun 03, 2016 10:55 pm

I have the same issue when using netflix. Not sure what the problem is, but I fixed by not using the integrated video feature with peripedal, but just running in a different window.
atilley
 
Posts: 6
Joined: Tue Mar 12, 2013 2:55 am


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron